beautylife

Lashlift will give your beautiful eyes a wonderful curl, opens up your eyes lashes appear longer and fuller. #lashes #lashlifts #beautyfuleyes #wonderfulcurl #longerlashes #fullerlashes #beautylife

#Koreacosmetics #beautylife #inCambodia #healthyskin #naturalskin #Nearykorea 🙌🏼 ការម៉ាស្សាដៃងាយៗ ដើម្បីសុខភាពរបស់អ្នក Hand massage for your healthy តោះចុចមើលខាងក្រោមទាំងអស់គ្នា -Free delivery in Phnom Penh🛵 -Sell in Cambodia & Korea🇰🇭🇰🇷 -Please inbox for price and more info📞

六本木にて開催された、 ビューティーライフアカデミー説明会&交流会✨ 司会を務めさせて頂きました😊 交流会では沢山の女性と、 今後のやりたい事や価値観を共有できて楽しかったです💖 皆さん意志が高くて刺激受けました! 周りの関わる人で自分の成長意欲にも繋がるので、こういう機会はとても貴重😆 #ビューティーライフアカデミー #長谷川朋美 #説明会 #交流会 #六本木 #美 #女性 #ライフスタイル #司会 #beautylife #beautylifeacademy #lifestyle #woman #holiday #dmm #roppongi

Makeup is art. Makeup is passion. Makeup is expression. ❤💄 Eyes: @maccosmetics Risk taker palette, & eyeshadow single in carbon Skin: @maccosmetics Studio sculpt foundation, blush: loudspeaker & frankly scarlet Highlight: hyper real palette Lips: lip liner in Chestnut 💄 in peachstock Lipglass: spice

My morning starts right 💐 ⠀ 💮 Ранок - голодний, настрій понеділковий, фото - вчорашнє 💮 ⠀ 😂😂😂 ⠀ . . . . . #ukraine_blog #ukraine_beauty #travelblog #lifestyle #lifeblog #beautylife #beautytoday #beauty #flowerslook #flowerstyles_gf #flowerstagram #flowers #flowerslovers #like #цветочно #цветочнаялюбовь #цветы #ukrainegirl #bloggerlife #bloglovin #style #styling #fblogger #stylegram #flowermagic

If you not slaying, than WTF are you saying?! ItsBambii's ultra-long lasting Matte Liquid Lipstick will stay up until sunrise. Her no-mess application ensures a precise finish for the perfect matte lip, leaving you worry free of smudging and budging. While this is a long wearing formula, it does not dry down on your lips, remaining moisturized and comfortable with high intensity pigmentation. Bambii's unique formula has a blend of antioxidants, including Vitamin A & C, to help hydrate, nourish and condition your lips. All vegan, cruelty-free, paraben-free, gluten-free & made in the USA. Limited Edition / Signature Collection 🐝 @itsbambii

TIADA LAGI PERKAMPUNGAN JERAWAT! Siapa yang ada masalah jerawat tu jom ikhtiar dengan vitamin c shaklee . Dari kulit muka ada jerawat dan kulit agak gelap . Lepas amalkan vitamin c, Alhamdulillah kulit dah bebas jerawat, bonus kulit pun cerah . Seronok kan bila dapat tengok muka smooth je . So untuk siapa ada masalah kulit muka, kena cuba vitamin c nie . Dah terlalu banyak feedback positif dari customer . Jom rawat dari dalam 🤗 Plusss kalau awak nak tau, hanya dengan Rm16 sebulan sahaja awak perlu spent nak dapatkan kulit cantik . Trust me, vitamin c shaklee adalah vitamin paling jimat abad nie ❤❤❤ Selain tu kannn, Banyak sangat manfaat Vitamin C nie tau . Dapat membantu kita untuk dapat skin yang: 🌸 Bebas jerawat 🌸 Pudarkan parut 🌸 Kulit licin 🌸 Kulit cerah dan putih 🌸 Bebas dari kulit kusam 🌸 Awet muda 🌸 Bebas jeragat. 🌸 menghilangkan sunburn 🌸 kekalkan berat badan Dan banyak lagi lahh . Hehee . Yang BEST lagi dengan Vitamin C nie super duper JIMAT . 1 botol ada 180 biji . Makan sebiji sehari dan maknanya boleh tahan 6 bulan dengan hanya lebih kurang RM16 SAHAJA . Rugi ke? Rugi kalau tengok saja 😁 http://www.wasap.my/601117568358 #natrahadam #beautylife #healthylife #beautymillionaire #teamfazlina

@anastasiabeverlyhills Soft Glam for the win...it’s the perfect palette for creating natural to beyond glam looks.. obsessed!! . . . . @ardellbeauty Glamour Lashes. @maybelline Big Shot Mascara. . . #anastasia #abhsoftglam #softglam #abh #anastasiabeverlyhills #eye #maybelline #maybellineindia #ardelllashes

{🌷} #StMorizProfessionalgiftedme —— What have you been doing to get your tan on? I’ve been trying to get rid of my pale skin for the summer with @stmorizus self tanner 😂 ! I’m sooooo glad they have an exfoliating primer to use instead of a glove exfoliator because those gloves hurt a lot! I love how this primer makes your skin feel so soft and helps so that your tan is even and has no streaks! —- ♡ Get the Product Here: https://www.octoly.com/c/hbont/r/haxxd : : : : : : : #STMORIZXCVS #STMORIZXWALGREENS #OctolyFamily #walgreensdeals #walgreensbeauty #selftanner #selftannerprimer #tanningprimer #bodyprimer #bodytanning #foamtanner #besttanner #beautycommunity #skincarecommunity #paleskinproblems #paleskinbeauty #paleskinissues #tanninglife #tanninglifestyle #beautylifestyle #beautylife #getyourtanon #getyourtan