explore

Ik I posted this but it got deleted but rip x didn’t deserve to get shot like and comment rip x #ripxxxtentacion #explore

Rip💔💔 .. Follow guys @fu_o @fu_o @fu_o @fu_o .. #rip #xxxtentacionedit #xxxtentacion @xxxtentacion #explore

Pogradeci cel sezonin turistik Agjencia Kombetare e Turizmit ne kuader te promovimit te Shqiperise turistike dhe ne mbeshtetje te festave lokale kudo ne vend, ishte pjesemarrese ne hapjen e sezonit turistik veror ne Pogradec. Kjo dite e rendesishme festive u shoqerua me aktivitete te shumta sportive, promovuese, kulturore, artizanale e kulinare. AKT ne bashkepunim me pushtetin lokal dhe Shoqaten e Restoranteve Turistike Shqiptare realizuan edhe ndarjen e çmimeve per restorantet me cilesore te rajonit te Pogradecit, duke vleresuar lart mikpritjen, kulturen dhe kuzhinen lokale. #pogradeci #lin #lake #ohridlake #mountain #snow #blue #green #white #welcome #explore #big #natyre #sun #village #geography #city #pogradec #albania #photoshooting #people #social #beatifull #enjoy #pogradecalbania #pogradeccity #drilon #voloreke #dji #drone