foodblogger

The cat of a Sommelier drinks only champagne 🍾😂

. . Jagung Ketan Rebus . . Makanan yang paling sering ditemuin di jalan poros antar kota atau kabupaten . Biasanya kalo jalan2 ke area bogor, puncak atau mau ke arah bandung (jalur pedesaan), kita bakal sering ketemu jagung bakar di sepanjang jalan porosnya . Tapi di sulawesi, mereka lebih banyak menjual jagung ketan yang direbus plus garam cabe (based on my experience yah) . Nyobain 3 jagung rebus, yg pake garem sama yang polos. Ekspektasiku, rasa jagungnya bakalan manis. Karna bau jagungnya harum banget . Tapi Hmmm... Jujur menurut aku ga ada rasa apa2.. Dipakein garem, jadi rasanya asin garem 😅 . Tapi OK lah buat cemilan dikala gerimis mengundang 💚 . 💞 6 / 10 . 💰 Jagung Rebus 10k (isi 10) . 🏠 unknown . 📍 sinjai, Sulawesi Selatan . . . . #ngemilmakassar #infomakassar #makassarfood #kulinermakassar #halomakassar #kabarmakassar #makassarkuliner #instamakassar #instafoodie #instafood #nomnom #foodblogger #foodcoma #foodlovers #foodpics #doyanngemil #jajananmakassar #makassarinfo #sulawesitoday #ngemilenak #foodorgasm #ngemilmakassar #ngemiljakarta #happytummy #breakfast #uploadkompakan #uploaddaily #makassarlupadiet

Thank you so much to @topherdsnacks for sending me these treats 📦 . I recently tried beef jerky so I’ve been looking to purchase it in bulk! Came across @topherdsnacks so couldn’t wait to get my hands on what they had to offer 😍 . They range in syn value and are ideal as a snack when I’m feeling hungry in the day 😏 I’ll let you know how they taste! . #healthy #healthylifestyle #healthyoptions #foodoptimising #weight #weightloss #weightlosstransformation #weightlossjourney #food #foodblogger #blogger #ontrack #onplan #speedfoods #slimming #slimmingworld #slimmingworldjourney #slimmingworldfriends #slimmingworldfamily #slimmimgworldjourney #slimmingworlduk #slimmingworldfood #transformation #transformationpic #beforeandafter #transformationjourney

Highly recommended Nutella Pain Perdu at @thecorner_leb ! 😋 •Amazing french toast stuffed with Nutella and served with vanilla ice cream and Caramel sauce🍓🍫 . . #thecorner #foodie #foodphotography #foodblogger #french #frenchtoast #thecorner #urban #lebanon #beirut #yum #craving #delicious #foodporn #caramel #nutella #toast #dessert #breakfast #aesthetic