makeuptutorial

KAMI TAWARKAN KUALITI UNTUK ANDA. . Kita semua suka pakai lipstik/lipmatte. Dan kebanyakan kalau tak pakai sehari memang tak sah. Bagi sesetengah wanita di luar sana, lipstick adalah KEPERLUAN dan wajib ada. . Bukan sahaja warna yang menggoda dicari, tapi kualiti adalah segala-galanya. Mahal ke murah, bukan lagi keutamaan bila guna ianya memberi keselesaan kepada kita. . And yes, dalam SoBella kami menitikberatkan aspek kualiti keselesaan dan kepuasan supaya, anda rasa BERBALOI dengan setiap ringgit yang anda gunakan untuk beli lipmatte kami. . #sobellasolawaa #sobellasquad #sobellaagent #sobellalipmatte #sobellalipstickviral2018 #luluskkm #cantiksambilmerawat #tahanlebih8jam #sobellacosmetic #lipstickviral #tutoriallipstick #jomcantik #teamsobella #teamdada #ootd #video #viralvideos #sobellacosmetic #sobellasabah #sobellakl #sobellangels #virallipmatte #makeuptutorial #makeupmurah #cantiksambilmerawat #lipstickviral #lipmatteeyeshadow #limitededition

•neutral w/ purple• - ( follow @ali.slays.makeup for more) - HEY GUYS! i haven’t really been active but i’m going to try to get up a lot more videos up before school starts back up! - •PRODUCTS• @tartecosmetics shape tape, blush and bronzer @maybelline setting powder and concealer @toofaced sweet peach pallete @morphebrushes jacklyn hill pallete and 9B pallete @anastasiabeverlyhills sweets highlight pallete @mariobadescu rose water🌹 @eosproducts chapstick @elfcosmetics primer - • TAGS • #makeuptutorial #makeup #makeuponpoint #makeuplife #mua #makeuponfleek #fff

Buat masa skrg Ileesh keluarkan 2 produk iaitu Skin potion oil & Skin potion serum. & dua2 nya adalah the best dan bantu kulit yg bermasalah. Dan dua2 si hitam manis ni juga selamat kandungannya dari bahan kimia berbahaya 😘 [Skin potion serum] 100% jenis water based . So sgt sesuai utk kulit berminyak dan semua jenis kulit. How to buy? 📲 Whatsapp 01111537553 (yuu) Atau klik link whatsapp di bio (Saya bantu anda untuk dapatkan kulit yang sihat dengan penggunaan produk yang mana kandungannya selamat) #bysitiammara #bungamawar #minyakargan #minyakaprikot #ileesh #sisgunasisjual #sisgunasisjualsiskongsimanfaat #produkbebasmerkuri #serumbebasmerkuri #antitimbangkilo #SkinPotionOil #potionlover #skinpotionserum #multiuseoil #PotionBerhantu #spo #sps #serumterbaik #ileesh #ileeshkotabharu #muamalaysia #mua #mekaplover #makeuplover #makeuptutorial

KAMI TAWARKAN KUALITI UNTUK ANDA. . Kita semua suka pakai lipstik/lipmatte. Dan kebanyakan kalau tak pakai sehari memang tak sah. Bagi sesetengah wanita di luar sana, lipstick adalah KEPERLUAN dan wajib ada. . Bukan sahaja warna yang menggoda dicari, tapi kualiti adalah segala-galanya. Mahal ke murah, bukan lagi keutamaan bila guna ianya memberi keselesaan kepada kita. . And yes, dalam SoBella kami menitikberatkan aspek kualiti keselesaan dan kepuasan supaya, anda rasa BERBALOI dengan setiap ringgit yang anda gunakan untuk beli lipmatte kami. . #sobellasolawaa #sobellasquad #sobellaagent #sobellalipmatte #sobellalipstickviral2018 #luluskkm #cantiksambilmerawat #tahanlebih8jam #sobellacosmetic #lipstickviral #tutoriallipstick #jomcantik #teamsobella #teamdada #ootd #video #viralvideos #sobellacosmetic #sobellasabah #sobellakl #sobellangels #virallipmatte #makeuptutorial #makeupmurah #cantiksambilmerawat #lipstickviral #lipmatteeyeshadow #limitededition

KAMI TAWARKAN KUALITI UNTUK ANDA. . Kita semua suka pakai lipstik/lipmatte. Dan kebanyakan kalau tak pakai sehari memang tak sah. Bagi sesetengah wanita di luar sana, lipstick adalah KEPERLUAN dan wajib ada. . Bukan sahaja warna yang menggoda dicari, tapi kualiti adalah segala-galanya. Mahal ke murah, bukan lagi keutamaan bila guna ianya memberi keselesaan kepada kita. . And yes, dalam SoBella kami menitikberatkan aspek kualiti keselesaan dan kepuasan supaya, anda rasa BERBALOI dengan setiap ringgit yang anda gunakan untuk beli lipmatte kami. . #sobellasolawaa #sobellasquad #sobellaagent #sobellalipmatte #sobellalipstickviral2018 #luluskkm #cantiksambilmerawat #tahanlebih8jam #sobellacosmetic #lipstickviral #tutoriallipstick #jomcantik #teamsobella #teamdada #ootd #video #viralvideos #sobellacosmetic #sobellasabah #sobellakl #sobellangels #virallipmatte #makeuptutorial #makeupmurah #cantiksambilmerawat #lipstickviral #lipmatteeyeshadow #limitededition

Actually, bila dah guna produk makeup FURAIHA senang dan simple je nak touch up dan conteng conteng kat muka. _ Even, tak pernah makeup sebelum ni pun boleh pakai sendiri dan nampak professional. Yela, takdelah nampak sangat first time pakai makeup. 😂 _ Tak caya, tengok video ni. 😉 Kalau dah terbekenan nak cuba produk FURAIHA, bolehla bisik bisik dengan saya. _ Sekarang tengah ada promosi 2 item RM100 boleh pilih nak pakej yang mana tapi semua item while stock last tau. So, baik cepat sebelum stok licin. _ #furaihalovers #promomautfuraiha #premiumquality #makeuptutorial #simplemakeup